GluAstaCol adalah formula awet muda yang terbaik di dunia untuk meningkatkan kesihatan dan kecantikan dalam masa 30 hari!!
GluAstaCol - L-Glutathione, Astaxanthin & Hydrolized Collagen - 600 000mg
Berat : 600000gm (1 kati tuuu)
Harga : RM 198.00 (WM)
GluAstaCol mengandungi : L-Glutathione, Astxanthin, Hydrolized
Collagen, Olive Hytdroxytyrosol, 6 Jenis Beri, Vitamin C, Peptide,
Chlorella, Spirulina dll.
KEHEBATAN GLUASTACOL :
- Awet muda, kulit terasa halus & gebu
- Kedutan kulit hilang dalam tempoh 30 hari
- Mengatasi masalah rambut gugur
- Mengatasi masalah sakit sendi, otot & ligamen
- Mengelakkan Osteoporosis
- Menguatkan tulang
- Menghindari penyakit lain yang kronik seperti kencing manis, jantung dan lain-lain.
L-Glutathione : Sila rujuk info terperinci d nota kami.
Astaxanthin : Ekstrak dari rumpai laut, 6000x lebih kuat daripada
Vitamin C, 550x lebih hebat dari Vitamin E & menghindarkan kerosakan
sel DNA. Juga dapat mengelakkan kesan penuaan dan penyakit kronik
seperti sakit sendi, kanser, kencing manis, sakit jantung dan lain-lain
penyakit
Olive Hydroxytyrosol : Ekstrak daripada buah zaitun yg
boleh meningkatkan kecerahan kulit. Wajah hitam dan kusam akan menjadi
lebih cerah dan putih dalam masa 30 hari menerusi sintesis sel,
melanocytes kulit.
Hydrolized Collagen Peptide Talapia :
Mengukuhkan asas kulit dan sendi dan meningkatkan pertumbuhan sel baru
untuk kulit, sendi, rambut, tulang dan lain-lain. Kolagen juga akan
menegangkan kulit dan menghilangkan kesan penuaan.
GluAstaCol
juga mengandungi banyak bahan aktif yg lain seperti Vitamin C, Peptide,
Chlorella, Spirulina, ekstrak pelbagai buah-buahan daripada 6 jenis beri
dan lain-lain. Semua bahan semulajadi ini mampu meningkatkn senergi
bahan-bahan aktif di atas untuk kecantikan, kecerahan kulit dn kesihatan
semulajadi.
Cara Pengambilan :
Satu sudu GluAstaCol
dicampur dgn 100ml - 150ml air sejuk. Rasanya sangat sedap... coz campuran
berries bnyk dlm tu..bagus utk mata kita. Astaxanthin + berries....
maksimum anti oksidan!.... sangat bagus rawat masalah saraf juga.
No comments:
Post a Comment